De 1 seconde parasol

De 1 seconde parasols van Cape Umbrellas is een automatisch openende parasol. Het wereldwijd gepatenteerde Automatische Lifting Systeem van deze 1 seconde parasol is innovatief, veilig en zeer gebruiksvriendelijk. Dit betekent dat de automatische parasol moeiteloos in 1 seconde door iedereen kan worden in- en uitgeklapt.

Je hebt dus geen vervelende touwen waar je met veel kracht aan moet trekken en ook geen gevaarlijke pin nodig om de 1 seconde parasol vast te zetten. Ideaal voor als je wat kleiner bent of minder kracht hebt, maar ook nog eens uiterst veilig.

Bekijk hier de video om het gemak van de 1 seconde parasol te bekijken.

Geen pin

Geen touw

Gemak

Automatisch

Gezien op tv? Dat kan!

Je hebt in De Grote Tuinverbouwing vast al eens over onze 1 seconde parasol horen vertellen. Wekelijks is onze unieke 1 seconde parasol daar te bewonderen en legt Ivo de voordelen uit.

Het parasoldoek van de 1 seconde parasols is waterafstotend en schimmelwerend en ook nog eens UV-bestendig.

Dit maakt van deze 1 seconde parasol ook een weerbestendige parasol!

Er wordt voor deze in Kaapstad gemaakte 1 seconde parasols uitsluitend gebruik gemaakt van de beste materialen en grondstoffen. Hierdoor, maar ook door alle positieve reacties van onze klanten en onze ervaring, kunnen wij een garantie periode van 2 jaar op de 1 seconde parasol geven en zelfs 3 jaar op het verkleuren van het parasoldoek door UV.

Bestel hier de 1 seconde parasol

Parasols