Het Cape Umbrellas Team

Ons enthousiaste team werkt elke dag hard en met passie aan de uitlevering, service en kwaliteit van de hoogwaardige Cape Umbrellas parasols. Onze showroom bevindt zich in Almere, direct aan de snelweg A6. Cape Umbrellas Nederland richt zich op de verkoop van kwalitatief sterke parasols aan consumenten via onze webshop. Je kunt hier eenvoudig bestellen, veilig betalen en wij leveren de parasol bij je thuis op de door jou aangegeven datum.

john

John

naud

Nout

daphne

Daphne

Mask Group 6

Kaylee

showroom

Afspraak maken showroom

Geïnteresseerden kunnen via e-mail een afspraak maken om de parasols in Almere aan te raken, de verschillende kleuren bij elkaar te zien en het unieke automatische Lifting Systeem te aanschouwen. Dit is van maandag t/m vrijdag mogelijk.

Persoonlijk contact
Eventuele vragen worden via e-mail en chat (zie onderin / rechtsonder op de pagina) snel en vakkundig beantwoord.

Snelle levering en demonstratie

Wij bezorgen door heel Nederland. In het bestelproces kan een datum van levering naar keuze worden ingevuld. Om het hoogste serviceniveau en correcte levering te waarborgen, hebben wij onze eigen bezorgdienst. Indien gewenst zetten wij zelfs met plezier de parasol in de tuin op en demonstreren hoe makkelijk het Easy Lifting syteem werkt.

Eenvoudig, gemakkelijk en betrouwbaar!

Bus blurred plate
Surfshack 100819 0554copy

Horeca- en ander gebruik

Ook maatwerk parasols voor corporate gebruik, hotels en restaurants behoort tot de mogelijkheden. Dit kunnen afwijkende formaten zijn, maar ook met naam- of merkbedrukking op het parasoldoek. Voor vragen of meer informatie hieromtrent, mail ons gerust.

Zuid Afrikaanse parasols sinds 1999

Cape Umbrellas Nederland (een handelsnaam van Roodvis B.V.) is sinds 2021 de exclusieve importeur van de Cape Umbrellas parasols uit Zuid Afrika. Cape Umbrellas is een gevestigde naam en al sinds 1999 een begrip in hoogwaardige parasols. Al 25 jaar worden deze parasols met trots gemaakt in Kaapstad, Zuid Afrika. In dit familiebedrijf worden alle onderdelen in eigen beheer gefabriceerd en vervolgens geassembleerd tot deze automatische parasols met hun unieke eigenschappen.

Cape Umbrellas is constant bezig met nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen. Het unieke en wereldwijd gepatenteerde Automatische Lifting systeem is hier een voorbeeld van.

Video impressie van de fabriek