Over ons

Cape Umbrellas Nederland (een handelsnaam van Roodvis B.V.) is sinds 2022 de exclusieve importeur van de Cape Umbrellas parasols.

Cape Umbrellas Nederland richt zich op de verkoop van kwalitatief hoogwaardige parasols aan consumenten via onze webshop. Je kunt hier eenvoudig bestellen, veilig betalen en wij leveren de parasol bij je thuis op de door jou aangegeven datum. Eenvoudig, gemakkelijk en betrouwbaar!

Ook maatwerk parasols voor corporate, hotels en restaurants behoort tot de mogelijkheden. Dit kunnen afwijken formaten zijn, maar ook met naam- of merkbedrukking op het parasoldoek. Voor vragen of meer informatie hieromtrent, mail ons gerust op info@capeumbrellas.nl.

Cape Umbrellas is een gevestigde naam en als sinds 1999 een begrip in hoogwaardige parasols. Al bijna 25 jaar worden deze parasols met trost gemaakt in Kaapstad, Zuid Afrika. In dit familiebedrijf worden alle onderdelen in eigen beheer gefabriceerd en vervolgens geassembleerd tot deze automatische parasols met hun unieke eigenschappen.

Cape Umbrellas is constant bezig met nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen. Het unieke en wereldwijd gepatenteerde Automatische Lifting systeem is hier een voorbeeld van.

In deze samenwerking zijn Cape Umbrellas en Cape Umbrellas Nederland volledig complementair aan elkaar. Waar Cape Umbrellas zich volledig richt op productie, kwaliteit, duurzaamheid en ontwikkeling kunnen wij ons bij Cape Umbrellas Nederland volledig richten op de verkoop, marketing en distributie van deze prachtige parasols.

 

Geen pin

Geen touw

Gemak

Automatisch

Impressie fabriek Kaapstad – Zuid Afrika