De automatische parasol

De automatische parasols van Cape Umbrellas zijn voorzien van het unieke en wereldwijd gepatenteerd Automatische Lifting Systeem. Dit betekent dat de automatische parasol moeiteloos door iedereen kan worden in- en uitgeklapt.

Je hebt dus geen vervelende touwen waar je met veel kracht aan moet trekken en ook geen gevaarlijke pin nodig om de parasol vast te zetten. Ideaal voor als je wat kleiner bent of minder kracht hebt, maar ook nog eens uiterst veilig.

Bekijk hier de video om het gemak van een automatische parasol bekijken.

Geen pin

Geen touw

Gemak

Automatisch

Gezien op tv? Dat kan!

De automatische parasols van Cape Umbrellas zijn wekelijks te zien bij De Grote Tuinverbouwing en daarnaast regelmatig bij Lodewijks Droomtuinen, Lodewijks Groene Geluk, Het Goede Buitenleven en TuinPlezier.

Het parasoldoek van de automatische parasols is geïmpregneerd en daardoor waterafstotend en schimmelwerend. Het parasoldoek is ook UV-bestendig.

Dit maakt van deze automatische parasol ook een weerbestendige parasol!

Er wordt voor deze automatische parasols uitsluitend gebruik gemaakt van de beste materialen en grondstoffen. Hierdoor, maar ook door alle positieve reacties van onze klanten en onze ervaring, kunnen wij een garantie periode van 2 jaar op de volledige automatische parasol geven en zelfs 3 jaar op het verkleuren van het parasoldoek door UV licht.

YouTube player

Bestel hier de automatische parasol

Parasols