Luxe parasols

Luxe parasols zijn niet alleen functionele accessoires voor buitenruimtes, maar ook een symbool van verfijning en comfort. In dit opzicht heeft Cape Umbrellas zich gevestigd als een voorloper op het gebied van hoogwaardige parasols die voldoen aan de behoeften van veeleisende klanten wereldwijd.

DSC00069

Cape Umbrellas’ toewijding aan vakmanschap en kwaliteit is duidelijk zichtbaar in elk aspect van de luxe parasols. Elke luxe parasol wordt met de hand vervaardigd in Kaapstad door onze trotse medewerkers, die gebruik maken van de beste materialen om duurzaamheid en kwaliteit te waarborgen. Het resultaat is een assortiment luxe parasols die zowel functioneel als stijlvol zijn.

Wat de luxe parasols van Cape Umbrellas echt onderscheidt, is het unieke, wereldwijd gepatenteerde Automatische Lifting Systeem, een innovatieve functie die het openen en sluiten van de luxe parasol moeiteloos maakt. Ultiem gemak en comfort, waardoor je moeiteloos kunnen genieten van een fijne schaduwplek in de tuin of op het terras, zonder gedoe.

Cape Umbrellas biedt de luxe parasols in verschillende afmetingen en meerdere kleuren waardoor je de luxe parasol kunt kiezen die perfect bij je situatie en persoonlijke smaak past.

Naast hun esthetische aantrekkingskracht zijn Cape Umbrellas luxe parasols ook ontworpen met het oog op functionaliteit en comfort. Hier draagt niet alleen het Automatische Lifting Systeem aan bij, maar ook de kwaliteit van het parasoldoek. Deze wordt bij de luxe parasols uitgevoerd in een ‘PROOF’ kwaliteit die bestaat uit 65% polyester en 35% acryl en tevens vochtafstotend en schimmelwerend is.

DSC00107
DSC00245

Kortom, Cape Umbrellas luxe parasols belichamen de perfecte combinatie van vakmanschap, stijl en functionaliteit. Met hun geavanceerde windbestendige ontwerp, hoogwaardige materialen en innovatieve functies stellen ze een nieuwe standaard voor luxe buitenleven. Voor diegenen die op zoek zijn naar de ultieme outdoor ervaring, zijn de luxe parasols van Cape Umbrellas de ideale keuze.

Op onze luxe parasols krijg je 2 jaar garantie en op het parasoldoek zelfs 3 jaar tegen verkleuring door UV.

Zie hier ons assortiment luxe parasols