De weerbestendige parasol

Onze parasols worden gemaakt in Kaapstad, waar de zon veel kracht heeft maar ook de wind een belangrijke rol speelt. Cape Umbrellas heeft dan ook een echt weerbestendige parasol gemaakt;

Weerbestendige baleinen

De paal en baleinen zijn gemaakt van geborsteld aluminium en dus volstrekt onderhoudsvrij. De paal heeft een diameter van 48mm wat de parasol een robuuste uitstraling geeft en heeft een wanddikte van 1,5mm wat voor extra stevigheid van deze weerbestendige parasol zorgt.

Brandcode050220 0085Kaki
Brandcode050220 0024antracietlabel

Weerbestendig doek

Het doek van de weerbestendige parasol is samengesteld uit 40% acryl en 60% polyester en heeft een speciale behandeling ondergaan waardoor het parasoldoek waterafstotend en schimmelwerend is. Omdat het parasoldoek door en door gekleurd is zal het veel minder snel verkleuren en dus krijg je maar liefst 3 jaar garantie tegen verkleuring door UV.

Gepatenteerd automatische lifting systeem

Door het unieke, en wereldwijd gepatenteerd automatische lifting systeem klap je de weerbestendige parasol niet alleen moeiteloos in en uit, maar klapt deze bij een te harde storm ook nog eens automatisch in. Dit zorgt ervoor dat de parasol niet beschadigt of wegwaait. Bekijk hier de video van de windtunnel testen die wij uitvoeren op onze parasols.

YouTube player

Wist je dat deze weerbestendige parasol wekelijks op tv te zien is bij De Grote Tuinverbouwing? Daarnaast kun je de parasol ook gezien hebben bij tv-programma’s als Lodewijks Droomtuinen, Lodewijks Groene Geluk en TuinPlezier.

De weerbestendige parasols van Cape Umbrellas worden gemaakt in Kaapstad en zijn allemaal voorzien van het unieke automatische lifting systeem. Dit maakt het heel eenvoudig om deze weerbestendige parasol op te zetten en in te klappen, ook als je wat kleiner bent of geen kracht in je armen hebt. Kortom, deze weerbestendige parasol is van alle gemakken voorzien.

Er wordt voor deze weerbestendige parasols uitsluitend gebruik gemaakt van de beste materialen en grondstoffen. Hierdoor, maar ook door alle positieve reacties van onze klanten en onze ervaring, kunnen wij een garantie periode van 2 jaar op de volledige weerbestendige parasol geven en zelfs 3 jaar op het verkleuren van het parasoldoek door UV licht.

Bestel hier de Weerbestendige parasol

Parasols