De Grote Tuinverbouwing parasol

De parasols van Cape Umbrellas zijn regelmatig zichtbaar op tv bij verschillende programma’s. Zo is de parasol wekelijks te zien in het tv-programma De Grote Tuinverbouwing waar Ivo Putman laat zien dat onze parasols in iedere tuin toegepast kunnen worden. Er is altijd wel een geschikte kleur parasol te vinden!

De in De Grote Tuinverbouwing gebruikte parasols zijn weerbestendige parasols en dat betekent dat het parasoldoek UV-bestendig is en ook nog eens waterdicht en schimmelwerend.

Cape Umbrellas laat in De Grote Tuinverbouwing de werking zien van het unieke automatische lifting systeem. Dit wereldwijd gepatenteerde systeem zorgt ervoor dat de parasol moeiteloos in 1 seconde in- en uitgeklapt kan worden.

YouTube player
YouTube player

De parasols van Cape Umbrellas zijn op tv niet alleen bij De Grote Tuinverbouwing te zien, maar bijvoorbeeld ook bij Lodewijks Droomtuinen, Lodewijks Groene Geluk en TuinPlezier.

Er wordt voor deze in De Grote Tuinverbouwing getoonde parasols uitsluitend gebruik gemaakt van de beste materialen en grondstoffen. Hierdoor, maar ook door alle positieve reacties van onze klanten en onze ervaring, kunnen wij een garantie periode van 2 jaar op de volledige parasol geven en zelfs 3 jaar op het verkleuren van het parasoldoek door UV licht.

Kijk hiernaast wat Ivo van De Grote Tuinverbouwing te vertellen heeft over onze automatische parasols.

Bestel hier de Grote Tuinverbouwing parasol

Parasols