Horeca parasols

Cape Umbrellas heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het leveren van horeca parasols. Omdat het buitenleven en dus ook het terras steeds belangrijker is geworden, is een goede kwaliteit horeca parasol ook een prioriteit geworden.

De horeca parasols van Cape Umbrellas zijn voorzien van het wereldwijd gepatenteerde Automatische Lifting Systeem waardoor de parasol in een handomdraai, zonder kracht is op te zetten en in te klappen. Een klein zetje in de goede richting is voldoende om het automatische systeem te activeren en deze doet de rest. Dus geen lastige touwen of kwetsbare draaimechanismen, geen zwaar werk en geen gevaarlijke pin te bevestigen. Deze horeca parasol staat in 1 seconde en daarom ook wel 1 seconde parasol genoemd.

thumbnail IMG 6146
thumbnail IMG 6151

Weerbestendig en waterdicht

De Cape Umbrellas horeca parasols zijn weerbestendig en beschermen niet alleen tegen de zon, maar zijn ook waterdicht en beschermen dus ook goed tegen een zomerse regenbui. Daarnaast zijn deze horeca parasols stormvast en dat wordt in de windtunnel uitgebreid getest. Zie hier de video van de windtest tunnel!

De horeca parasols van Cape Umbrellas worden gemaakt in het zonnige en vaak winderige Kaapstad. In dit trotse familiebedrijf worden alle onderdelen in eigen beheer gefabriceerd en daarna geassembleerd. Op vele terrassen in het mooie Kaapstad zie je dan ook de Cape Umbrellas horeca parasols die dus wel gewend zijn aan extreem veel en krachtige zonnestralen en winderige omstandigheden.

Onderhoudsvrij en eenvoudig in gebruik

Alle horeca parasols van Cape Umbrellas zijn onderhoudsvrij, eenvoudig in gebruik en voorzien van 2 jaar volledige garantie en zelfs 3 jaar op verkleuring van het doek door UV.

Onze Deluxe horeca parasols kun je direct hier bestellen.

Interesse in de inkoop van meerdere horeca parasols of in een andere afmeting, type of kleur, mail dan naar info@capeumbrellas.nl en wij maken graag een offerte op maat.
Er zijn ook mogelijkheden om je naam en logo op het parasoldoek van onze horeca parasols te laten bedrukken, wat je terras nog meer uitstraling en herkenbaarheid geeft.

thumbnail IMG 6145
Surfshack 100819 0554copy

Bestel hier de horeca parasols

Parasols