Stokparasols

Als je op zoek bent naar een nieuwe parasol voor je tuin, kom je voor de keuze tussen twee populaire opties te staan: een stokparasol of een zweefparasol. Beide hebben unieke eigenschappen en voordelen, en hier gaan we dieper in op wat een stokparasol precies is en waarom het een goede keuze kan zijn

DSC00234

Een Cape Umbrellas stokparasol bestaat uit een centrale geplaatste stok en parasoldoek dat zich rondom de stok bevindt. Cape Umbrellas heeft stokparasols in verschillende afmetingen als 2,5×2,5m, 3x3m en 4x4m. Zo kun je altijd een stokparasol vinden die bij de ruimte in je tuin past.

In tegenstelling tot een zweefparasol, heeft een stokparasol een compact ontwerp dat ook ideaal is voor kleine tuinen en balkons en terrassen.

Alle Cape Umbrellas stokparasols zijn uitgerust met het unieke Automatische Lifting Systeem waardoor het openen en sluiten minimale inspanning vereist. Zeker ook bij de grotere maten stokparasols biedt dit een aantrekkelijk voordeel.

Een ander aspect waarom veel mensen voor een stokparasol van Cape Umbrellas kiezen, is de kwaliteit. Door het sterke aluminium frame en het UV-bestendige parasoldoek is een jarenlange schaduwplek in de tuin gegarandeerd. Cape Umbrellas levert kwalitatief hoogwaardige stokparasols die als enige ter wereld zijn uitgerust met het Automatische Lifting Systeem.

DSC00179
IMG 5337 1

Als je overweegt een stokparasol aan te schaffen, kijk dan goed welke maat in jouw tuin past en hoeveel vierkant meter schaduw je wilt creëren. Daarna hoef je alleen nog je favoriete kleur uit te kiezen. Cape Umbrellas levert de bestelde stokparasol gratis met eigen vervoer en eigen medewerkers bij je af. Je hoeft alleen maar aan te wijzen waar je de stokparasol geplaatst wilt hebben en onze medewerker doet de rest!

Kortom, een stokparasol van Cape Umbrellas biedt een perfecte mix van stijl, gebruiksgemak en effectieve bescherming tegen de zon. Met zijn strakke ontwerp en praktische voordelen is het een waardevolle toevoeging aan elke buitenruimte.

Bekijk hier al onze stokparasols